Blog

temp

Bahçelerinizi Yaza Hazırlayın

Yaz aylarına girilmesi ile birlikte pek çok insan kapalı alanlardansa açık havada vakit geçirmeyi tercih eder hale geldi. Evlerinde güzel bir bahçeye ya da geniş bir balkona sahip olanlarsa, sıcak yaz akşamlarında bu alanları olabilecek en iyi şekilde değerlendirme yoluna gitmiştirler. Özellikle pandemi sürecinde herkes zamanının büyük bir kısmını dört duvar arasında geçirmek zorunda kaldı ve bu sürecin en avantajlıları bahçe ya da balkon sahipleri oldu.

Yaz mevsiminde olmamız sebebiyle insanlar bahçelerini ve balkonları şık ve kullanışlı bir şekilde dekorize etmenin yollarını aramaya başladılar. Sizler de dilerseniz yazınızı geçireceğiniz bu alanları bahçe mobilyalarıyla ya da balkon takımlarıyla kolay bir şekilde daha konforlu alanlar haline getirebilirsiniz. Beğendiğiniz mobilya takımlarıyla ve bulduğunuz güzel dekorasyon fikirleriyle yazlık yaşam alanlarınızı sizi daha mutlu edecek şekilde döşemek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Bahçe ve Balkon Düzenlemesi Nasıl Olmalıdır?

Bahçe, balkon ya da teras gibi yerlerde genelde keyifli ve sakin zaman geçirmek ön plandadır. Koltuk takımlarından sonra bu sakin zamanları geçirebileceğiniz en uygun yerlerden biri ise salıncaklardır. İster sallanarak kitap okuyabileceğiniz isterseniz de kahvenizi yudumlarken dinlenebileceğiniz bu işlevsel ürünler keyifli zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Şık ve konsepte uygun yastıklar ile dekore edebileceğiniz salıncaklar, aynı zamanda şemsiyeleri sayesinde sizleri güneş ışıklarında ve yaz sıcağından da koruyacaktır. Luva Concept’in Emoti, Bari Plus, Ada İreko ve Ada Alüminyum modelleri ise sağlam gövde tasarımları ve kaliteli malzemeleri ile sallanırken kendinizi güvende hissetmenizi sağlar.

Bahçelerin olmazsa olmazı haline gelen bir diğer ürün ise barbekü setleridir. Bu setler, ailenizle keyifli vakit geçirmenizin yanı sıra lezzetli yemekler yemeniz ve sevdiklerinizle kalabalık barbekü partileri vererek eğlenmeniz için oldukça uygundur.

Bahçe ve Balkon Mobilyası Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bahçe ve balkon mobilyaları özellikle sıcak havalarda tercih edilen mobilyalardır ve yaz mevsimi sona erdiğinde bir sonraki sene tekrar kullanılmak üzere kaldırılırlar. Mobilyalar kullanılmadıkları süre zarfında çok fazla aşınır ve yıpranır. Buradaki asıl önemli nokta depolanma sürecindeki mobilyaların zarar görmemesi için, satın alırken kaliteli malzemeler ile üretilmiş olanları tercih etmektir. Çünkü mobilyaların kalitesi ve sağlamlığı ne kadar yüksekse o mobilyalar ile geçireceğiniz yaz ayları da o kadar uzun olur.

Dekorasyonunuzu Şıklık Katacak Parçalar

Oturma grubunuzun, salıncağınızın ve barbekü takımınızın yer aldığı bahçenizi daha da güzelleştirmek ister misiniz? Luva Concept’te yer alan hem spor hem de şık duruşa sahip orta sehpalar, bu takımın tamamlayıcı olabilecek nitelikteler. Ayrıca oturma grubunuzun yanında konumlanarak güneş koruması sağlayan büyük şemsiyeler de sizler için oldukça kullanışlı ve tamamlayıcı bir parça olacaktır.

Bunların yanı sıra ahşap eşyalarla dekorize edilmiş bir bahçeniz varsa yine ahşap aksesuarları tercih ederek hoş bir ambiyans yakalayabilirsiniz. Akşamları ise outdoor aydınlatma setlerinin bahçenize yayacağı ışık ile daha sakin ve romantik bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Sizler de hayalinizdeki bahçeyi ya da balkonu şık tasarımlarla donatmak istiyorsanız Luva Concept mobilyalarına mutlaka göz atın!